BybroenTirsdag
Annenhver tirsdag vil du få muligheten til være sosial med medelevene etter skoletid. Du vil få servert gratis mat/middag, spille bordtennis eller finne på andre aktiviteter.  Vi vil markere internasjonal dag, Halloween og arrangere julebord. Følg med på Facebook og infoskjermen for å holde deg oppdatert.
Trening ved skolen
  • Du kan trene gratis på dagtid i vårt styrkerom. Stikk innom kontoret for å låne nøkkel.
  • Du kan trene gratis på kveldstid i treningssalen. Vi samarbeider med Fritidshuset som stiller med instruktør til følgende tider:
    • Mandag kl. 18.00-19.00: Pilates
    • Mandag kl. 19.00-20.00: Cardio på step
    • Tirsdag kl. 18.00-19.00: Zumba
    • Onsdag kl. 18.00-19.00: Yoga
    • Fredag: kl. 17.00_18.30: Yoga/pusterom.

Følg Fritidshuset på Facebook for å være helt oppdatert.

Digitale skolebevis
Vi bruker digitalt skolebevis. Last ned appen som heter Kortfri. Bruk bruksanvisningen som ligger her. Bildekode får du av din kontaktlærer.

Bybroen vgs i media:

– Å begynne på Bybroen vgs er det smarteste jeg har gjort.

Les hvordan noen av våre elever opplever skolen her.

Bybroen Elev Omar kom inn på sitt drømmestudiet

Les om Omar som flyktet fra Syria og ikke kunne norsk to år før han startet på Bybroen vgs. Etter noen tøffe år kom han endelig inn på medisin.

Abdelkadir kom inn på medisin

Adresseavisen har skrevet om hardt arbeidende Abdelkadir som vil bli nevrolog. Han bodde på Stjørdal, pendlet til Trondheim og tok både realfag og mange andre fag han trengte, for å komme inn på det tøffeste studiet i Norge. Han oppnådde glitrende resultater ved Bybroen vgs. Vi gratulerer så mye!

Gode resultater for Bybroen elever med kort botid i Norge

27 av 29 elever som startet i klasse 4A ved Bybroen vgs høsten 2017 besto eksamen i norsk til sommeren. Dette er enestående resultater! Disse har bodd kortere enn 6 år i Norge, og tar hele norskfaget på ett år (tilsvarer normalt tre år i norsk videregående skole). De har norsk 14 timer i uken. Adresseavisen har skrevet om saken. Les her

Realkompetansevurdering

Staten har bestemt at alle våre elever som har brukt opp ungdomsretten sin, skal realkompetansevurderes. Dette har skapt mye forvirring både for skolen, våre elever og for fylkeskommunen. Utdanningsforbundet har skrevet om saken.

Positiv omtale i Adresseavisen

20. juli skrev Adresseavisen en reportasje om prisnivået ved Bybroen vgs sammenlignet med Sonans. Det lønner seg å gå ved Bybroen vgs :-)  Les reportasjen Det koster å være privatist -adressa

Bybroen vgs i Uke-Adressa

Noen klasser fra Bybroen vgs forsket på egen slekt i historiefaget.  Vi besøkte statsarkivet på Dora og fikk utmerket hjelp fra erfarne slektsgranskere. Uke-Adressa laget denne reportasjen om våre elever og slekta.

Sist oppdatert 3. oktober 2019.