Elevundersøkelsen

Bybroen vgs er pålagt å gjennomføre elevundersøkelsen for alle som går Vg1. Her kan foreldre og foresatte lese mer om den. Undersøkelsen vil bli gjennomført i løpet av uke 50 i skoletiden.

Helseøster

Vår helsesøster heter Henny Sæbø, og hun sitter i Grotta (rommet under labben) hver mandag (fra kl. 0800-1530).  Fint om du sender sms på tlf 905 53 219 eller på e-post: henny.saebo@trondheim.kommune.no for å avtale time på forhånd, men du kan også stikke innom hvis det passer deg best.

Skolerute med innlagte heldagser

Her finner du alle skrivedagene i løpet av skoleåret, samt oversikt over når det er heldagser (tentamener) før jul.

Elevrådet

Leder av elevrådet heter Tommy Dahle og han går i 4E.

Aktivitetsdag

Torsdag 7. september var elevene ved Bybroen vgs i Bymarka. Det var et faglig opplegg for alle elevene som har naturfag og biologi, mens de andre elevene fullførte en aktivitetsløype som utfordret både hjernen og kroppen. Det ble tradisjonen tro pølsegrilling og volleyballturnernering mellom klassene. Dagen ble avsluttet med en heidundrende finale mellom lærerne og 2a – der 2a tok en knepen seier! Gratulerer :-)

Skolevalg

Onsdag 6. september arrangerte vi skolevalg. Resultatet ga en soleklar seier til Arbeiderpartiet med 35,1 %. SV oppnådde andre plassen 19.4 % av stemmene, mens tredjeplassen gikk til Fremskrittspartiet med 15.6 %. De Grønne kom på fjerdeplass med 9.2 %, Rødt og Høyre fikk begge 5.2 %.  Sp og V 3.9 %, mens Krf og Liberalistene fikk 1.3 % av stemmene.

Timeplanen 2017/2018

Her  finner du årets timeplaner. Redigert 25.08.2017.

NYHETER FRA SKOLEÅRET 2016/2017:

– Å begynne på Bybroen vgs er det smarteste jeg har gjort.

Les hvordan noen av våre elever opplever skolen her.

Realkompetansevurdering

Staten har bestemt at alle våre elever som har brukt opp ungdomsretten sin, skal realkompetansevurderes. Dette har skapt mye forvirring både for skolen, våre elever og for fylkeskommunen. Utdanningsforbundet har skrevet om saken.

Aktivitetsdag

Tirsdag 25. april gikk våre elever Midtbyrunden. Skolen la ut 6 poster med spørsmål fra ulike fag. Sola skinte og alle var strålende fornøyde med turen!

Tråante 2017

Hele skolen markerte 100 års jubileet for samenes nasjonaldag mandag 6. februar. I den forbindelse har vi funnet ut at festsalen i vårt skolebygg (3. etasje) ble brukt da samene hadde sitt første landsmøte for 100 år siden. Vårt bygg heter Håndverkeren, og hadde en av byens flotteste og mest ærverdige festsaler i Trondheim! Lihkku beivviin!

Rosa sløyfe aksjon

Hele 100 elever tok på seg rosa klær da russen arrangerte rosadagen. Skolen donerer kr. 10,- til hver elev som tok på seg et rosa plagg. Pengene går til kreftforeningen!

Fraværsregler

Vi ved Bybroen vgs følger friskoleloven og dens forskrifter. De nye fraværsreglene gjelder også hos oss.

Positiv omtale i Adresseavisen

20. juli skrev Adresseavisen en reportasje om prisnivået ved Bybroen vgs sammenlignet med Sonans. Det lønner seg å gå ved Bybroen vgs :-)  Les reportasjen Det koster å være privatist -adressa

Bybroen vgs i Uke-Adressa

Noen klasser fra Bybroen vgs forsket på egen slekt i historiefaget.  Vi besøkte statsarkivet på Dora og fikk utmerket hjelp fra erfarne slektsgranskere. Uke-Adressa laget denne reportasjen om våre elever og slekta.

Sist oppdatert 11. Desember 2017.

Snarveier

Skolerute