Elev

Som elev ved Bybroen videregående skole vil du finne nyttig informasjon om skolen her.

Skolereglement

Her ligger skole- og IKT reglementet. Du forplikter deg til å lese og følge reglementet ved å være elev hos oss.

IKT-reglement Ordensregler

Dataverktøy

Fra høsten 2018 er våre læringsplattform Google Classroom og vårt administrative system Iskole. Iskole er det samme systemet som du logget deg inn i da du søkte skoleplass hos oss. Vi har ikke Feide innlogging ved Bybroen vgs. Du logger deg inn ved å bruke den e-posten du brukte da du søkte skolen, eller ved å taste inn fødselsnummeret ditt. Når du får logget deg inn, kan du se fraværet ditt, se timeplanen din, søke permisjon og følge med på andre elevrelaterte ting.  Google Classroom er læringsplattformen der undervisningsmateriell og planer vil ligge. Du har fått tilsendt en egen e-post med ditt navn@bybroen.vgs.no. Du bruker denne for å bli lagt til i fagene du tar. Det vil si at du må forholde deg til to e-poster så lenge du er elev hos oss. Den e-posten du brukte da du søkte skolen brukes for Iskole og for e-poster fra administrasjonen (f.eks. faktura), mens bybroen-adressen brukes i Google Classroom.

Iskole    google classroom

Sosiale medier