Elev

Som elev ved Bybroen videregående skole vil du finne nyttig informasjon om skolen her.

Skolereglement

Her ligger skole- og IKT reglementet. Du forplikter deg til å lese og følge reglementet ved å være elev hos oss.

IKT-reglement Ordensregler

Dataverktøy

Vår læringsplattform er Google Classroom og vårt administrative system er Iskole. Iskole er det samme systemet som du logget deg inn i da du søkte skoleplass hos oss. Vi har ikke Feide innlogging ved Bybroen vgs. Du logger deg inn ved å bruke den e-posten du brukte da du søkte skolen, eller ved å taste inn fødselsnummeret ditt. Når du får logget deg inn, kan du se fraværet ditt, se timeplanen din, søke permisjon og følge med på andre elevrelaterte ting.

Google Classroom er læringsplattformen der undervisningsmateriell og planer vil ligge. Hvis du ikke har en gmail. com adresse fra før, vil du få tilsendt en ny e-postadresse fra skolen som ser slik ut: navn@bybroen.vgs.no. Du bruker denne, eller din gamle gmail for å bli lagt til i fagene på Google Claasroom. Du bruker din gamle e-postadresse (den du brukte da du søkte skoleplass) for å logge deg inn på Iskole.

Iskole    google classroom

Sosiale medier