For elever

IKT-reglement Ordensregler
Permisjonssøknad
Facebook Skolearena Fronter

Over finner du reglement og lenker til ulike tjenester. Fronter er vår læringsplattform der du finner planer og annen informasjon om faget.  Karakterer og fravær blir ført i Skolearena. Du er selv ansvarlig for å følge med på fraværet ditt. Brukernavn får du utdelt på skolen.

Fra 01.08. 2016 ble det innført nye fraværsregler. Hovedregelen i de nye fraværsreglene er at du ikke får karakter i faget hvis du har mer enn 10 % udokumentert fravær.

Hvis du planlegger å være borte fra skolen så kan du søke om permisjon. Dette fraværet vil være gyldig, men tellende fravær.

Over finner du også skole- og IKT reglementet. Du forplikter deg til å lese og følge reglementet ved å være elev hos oss.

I menyen til venstre har vi samlet en del nyttig informasjon for deg som elev ved skolen.

Følg og lik gjerne vår Facebookside, samt aktuelt på våre nettsider for å holde deg oppdatert gjennom hele skoleåret.

Snarveier

Skolerute