VG1 – Årstrinn 1

Ved Bybroen videregående skole har du mulighet til å fullføre et helt ordinært 3-årig løp innenfor studiespesialisering. Her blir du kjent med elever fra hele landet. Nærskoleprinsippet gjelder ikke hos oss. Har du lyst til å gå på en liten skole i Trondheim sentrum er denne skolen midt i blinken for deg!

Elever i klasserommet

Elevene på Vg1 studiespesialisering trives godt ved Bybroen vgs. Vi tror dette skyldes at skolen er liten og oversiktlig, med dyktige lærere. Klassen består av max 25 elever. Dette skaper et trivelig miljø der hver elev blir sett! Vi har fortsatt ledige plasser på Vg1.

Elevene på Vg1 er fra 16 til 20 år, og de kommer fra hele landet. Bor du 6 km fra skolen og har ungdomsrett vil du få gratis skoleskyss. Vg1 hos oss koster kr. 12 000,-. Les mer om prisene våre her.

Fellesfag Timer pr uke
Norsk 4