VG2 – Årstrinn 2

Ved Bybroen videregående skole har du mulighet til å fullføre et helt ordinært 3-årig løp innenfor studiespesialisering. Her møter du elever fra hele landet. Nærskoleprinsippet gjelder ikke hos oss! Har du lyst til å gå på en liten skole i Trondheim sentrum er denne skolen midt i blinken for deg!

Elever i klasserommet

Elevene som går Vg2 ved Bybroen vgs trives veldig godt.  De er sammen med klassen sin i fellesfagene, mens de blandes sammen med deltidselevene i programfagene. Vi har flere elever som tar enkeltfag – derfor blir det et lite og mangfoldig miljø! Vi har ledige plasser på Vg2.

På Vg2 er det to typer fag: fellesfag og programfag. Fellesfagene på Vg2 er norsk, historie og kroppsøving (totalt 8 t/u). I tillegg må du ta et språkfag og matte (2P eller R1). Programfagene er fag du velger selv. I løpet av Vg2 og Vg3 må du ta 6 programfag, der det kreves fordypning i to fag innenfor samme fagområde. Antall timer totalt i uka skal være på 30 timer.

Fagene vi tilbyr er:

Fellesfag Timer pr uke