Korona
Skolen er nå på rødt nivå til og med tirsdag 19. januar. Først mandag 18. januar vil vi få mer informasjon fra myndighetene om hvilke tiltaksnivå vi skal ha fra onsdag. De aller fleste elevene får mye undervisning på skolen. Vi har heldigvis noen store klasserom og flere mindre klasser, og disse klassene vil få nærmest normal undervisning. Timeplanen for hver klasse er lagt ut på klassens Google Classroom.  Skolen er nå delt inn i soner for å skape trygge rammer rundt elevene.  Det vil blant annet si at hvert klasserom knyttes til bestemte toalett, og at elevene i minst mulig grad beveger seg mellom sonene.  Vi har hatt noen få smittetilfeller i løpet av høsten, men ingen smitteutbrudd på skolen. Høsten viste oss at både elever og ansatte var veldig flinke til å følge smittevernreglene, og dette skal vi fortsette med!
Oppdatert fredag 15. januar 2021

Under kan du lese om hvilke aktiviteter vi tilbyr når skolen går som normalt.

Matteverksted
Vi tilbyr gratis mattehjelp hver onsdag fra kl. 1530-1730. Gjelder alle typer matte.
Trening ved skolen

Du kan trene gratis på dagtid i vårt styrkerom. Stikk innom kontoret for å låne nøkkel. Husk at du må vaske apparatene før og etter de tas i bruk. Det vil stå vaskemiddel og antibac i umiddelbar nærhet.

Fritidshuset håper å starte opp med trening fra 1. september. Da kan du trene gratis på kveldstid i treningssalen. Fritidshuset som stiller med instruktør til følgende tider:

• Mandag kl. 18.00-19.00: Pilates
    • Mandag kl. 19.00-20.00: Cardio Step
    • Onsdag kl. 17.00-18.00: Power Yoga
    • Fredag: kl. 17.00-18.00: Yoga for nybegynnere

Følg Fritidshuset på Facebook for å være helt oppdatert. Her vil det nok bli noen endringer med tanke på tidspunktet.

BybroenTirsdag
På BybroenTirsdag tilbyr vi mat og aktiviteter annenhver tirsdag etter skoletid. Vi har arrangert Halloween, internasjonal dag, juleverksted, bordtennisturnering etc Servering av mat er alltid trivelig og sosialt. Vi har servert pizza, wraps, suppe og annen god og sunn mat.
Den kulturelle skolesekken
Vi er med i den kulturelle skolesekken. Vi har hatt besøk av ulike foredragsholdere, vi har vært på teater og vi har sett film.

Bybroen vgs i media:

– Å begynne på Bybroen vgs er det smarteste jeg har gjort.

Les hvordan noen av våre elever opplever skolen her.

Bybroen Elev Omar kom inn på sitt drømmestudiet

Les om Omar som flyktet fra Syria og ikke kunne norsk to år før han startet på Bybroen vgs. Etter noen tøffe år kom han endelig inn på medisin.

Abdelkadir kom inn på medisin

Adresseavisen har skrevet om hardt arbeidende Abdelkadir som vil bli nevrolog. Han bodde på Stjørdal, pendlet til Trondheim og tok både realfag og mange andre fag han trengte, for å komme inn på det tøffeste studiet i Norge. Han oppnådde glitrende resultater ved Bybroen vgs. Vi gratulerer så mye!

Gode resultater for Bybroen elever med kort botid i Norge

27 av 29 elever som startet i klasse 4A ved Bybroen vgs høsten 2017 besto eksamen i norsk til sommeren. Dette er enestående resultater! Disse har bodd kortere enn 6 år i Norge, og tar hele norskfaget på ett år (tilsvarer normalt tre år i norsk videregående skole). De har norsk 14 timer i uken. Adresseavisen har skrevet om saken. Les her

Positiv omtale i Adresseavisen

20. juli skrev Adresseavisen en reportasje om prisnivået ved Bybroen vgs sammenlignet med Sonans. Det lønner seg å gå ved Bybroen vgs :-)  Les reportasjen Det koster å være privatist -adressa

Bybroen vgs i Uke-Adressa

Noen klasser fra Bybroen vgs forsket på egen slekt i historiefaget.  Vi besøkte statsarkivet på Dora og fikk utmerket hjelp fra erfarne slektsgranskere. Uke-Adressa laget denne reportasjen om våre elever og slekta.

Sist oppdatert 13. august 2020