Sosialt tilbud

Sosialt tilbud

Matteverksted

Vi tilbyr gratis mattehjelp hver tirsdag fra kl. 15.30-17.30.  Studenter fra NTNU Gløshaugen hjelper til. I starten av skoleåret kommer også Ent3r for å fortelle om sitt mattetilbud på NTNU.

Vg1 og Vg2 sosiale aktiviteter

Vg1 og Vg2 drar på utflukt sammen en fredag i måneden.  Vi drar f.eks. til klatreparken på Rotvoll og til trampolineparken på Tiller. Vi besøker museet på Sverresborg, Ringvemuseum og Rettsmuseumet. Vi planlegger også besøk til NRK og Nidaros sjokoladefabrikk.

Sosialt i studietimen

Vi finner på noe sosialt en gang i måneden i studietimen som er midt på dagen på onsdagene. Det kan være  internasjonal dag, juleverksted, Halloween, bordtennisturnering etc Innimellom vil det være servering av enkel mat.  Vi har servert pizza, vaffel, wraps, suppe og annen god mat.

Den kulturelle skolesekken

Vi er med i den kulturelle skolesekken. Vi har hatt besøk av ulike foredragsholdere, vi har vært på teater og vi har sett film. Alle som har norsk ved Bybroen vgs får minst et besøk ved Trøndelag Teater.

NM Klima

I 2020 og 2021 var vi med i NM klima og kom på henholdsvis 3. og 1. plass! NM klima skaper engasjement, diskusjoner og refleksjoner som ikke bare bidrar til mer kunnskap om klimaet, men som også skaper et bedre klassemiljø. Det er konkurranse om å bli den flinkeste klassen på skolen, og vi har egne konkurranser med flotte premier til de som forbedrer seg best i løpet av konkurransen og til de som er mest kreative. De to beste klassene i 2021 vant tur til klatreparken på Rotvoll.


Kontakt oss

7013 Trondheim,
Kjøpmannsgata 12

Telefon: 73 52 44 11
Epost: post@bybroen.vgs.no

Åpningstider

Mandag – fredag: 10:00–14:00

Om siden

Utviklet av Klipp og Lim Media
©  Bybroen VGS