Elevressurser

Som elev ved Bybroen videregående skole vil du finne nyttig informasjon om skolen her.

Skolereglement

Her ligger skole- og IKT reglementet. Du forplikter deg til å lese og følge reglementet ved å være elev hos oss.

IKT-reglement Ordensregler

Dataverktøy

Vår læringsplattform er Google Classroom og vårt administrative system er Iskole. Vi bruker Feide for å logge oss inn på Iskole, PocketID og ulike forlag når skoleåret er i gang. Du får SMS fra oss rundt skolestart som inneholder din Feide bruker og passord.

Iskole er det samme systemet som du logget deg inn i da du søkte skoleplass hos oss.  Her melder du inn fravær og egenmeldinger, du kan se timeplanen din, se terminkarakterene, søke permisjon og følge med på andre elevrelaterte ting.

Google Classroom er læringsplattformen der undervisningsmateriell og planer vil ligge. Hvis du ikke har gmail fra før – så må du opprett en. Den må se sånn ut: navn@bybroen.vgs.no. Du bruker denne, eller din gamle gmail for å bli lagt til i fagene på Google Claasroom.

PocketID er ditt digitale elevbevis og skoleskyssbevis. Du får mer orientering om PocketID etter skolestart.

Iskole    google classroom

Sosiale medier