Studie- og fagtilbud

Vg2 Studiespesialisering

Ved Bybroen videregående skole har du mulighet til å fullføre et helt ordinært 3-årig løp innenfor studiespesialisering. Her møter du elever fra hele landet. Nærskoleprinsippet gjelder ikke hos oss! Har du lyst til å gå på en liten skole i Trondheim sentrum er denne skolen midt i blinken for deg!

Elever i klasserommet

Elevene som går Vg2 ved Bybroen vgs trives veldig godt. Elevundersøkelsen de to siste årene viser at ingen elever ved Bybroen vgs føler seg mobbet. Vg2 elevene er sammen med klassen sin i fellesfagene, mens de blandes sammen med deltidselevene i programfagene. I fellesfagene er det max 20 elever i klassen. Visste du at du også kan bytte ut programfagene dine hos oss? Vi har ledige plasser på Vg2.

På Vg2 er det to typer fag: fellesfag og programfag. Fellesfagene på Vg2 er norsk, historie og kroppsøving (totalt 8 t/u). I tillegg må du ta et språkfag og matte (2P, S1 eller R1). Programfagene er fag du velger selv. I løpet av Vg2 og Vg3 må du ta 6 programfag, der det kreves fordypning i to fag innenfor samme fagområde. Antall timer totalt i uka skal være på 30 timer.

Fagene vi tilbyr er:

Fellesfag Timer pr uke